Ons bedrijf

Dennis Jongejan Bouwbedrijf is een kleinschalig en vakkundig bouwbedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en veranda’s.

Dennis Jongejan heeft al sinds 2000 ervaring in de bouwsector. Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een kleine regionale aannemer, gespecialiseerd in particuliere bouw en een bedrijf gespecialiseerd in houtskeletbouw en aanbouwen, is in 2010 Dennis Jongejan Bouwbedrijf zelfstandig gestart. Wij verzorgen zowel verbouwingen voor particulieren als voor aannemers uit de regio. Wij verzorgen uw nieuwbouw, aanbouw of verbouwing van begin tot eind, waarbij wij u vakkundig adviseren over de diverse mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid netwerk van loodgieters, elektriciens, tegelzetters, stukadoors en schilders. Wilt u meer kunnen genieten van het buitenleven? Ook voor een veranda of overkapping bent u bij ons aan het juiste adres! Aarzel niet en vraag naar de vele mogelijkheden die Dennis Jongejan Bouwbedrijf in huis heeft. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw en/of veranda’s.

Wij zijn werkzaam in de regio Noord-Holland, onder andere in Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Assendelft, Badhoevedorp, Beverwijk, Den Helder, Egmond, Grootebroek, Haarlem, Harenkarspel, Heemstede, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Hoorn, Hoofddorp, Krommenie, Langedijk, Opmeer, Petten, Purmerend, Schagen, Schoorl, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Wieringerwerf, Wognum, Zaanstad.