Disclaimer

De informatie in deze website is algemene informatie doeleinden. De informatie wordt verstrekt door Dennis Jongejan Timmerwerken en terwijl wij ernaar streven om de informatie up-to-date en te corrigeren, maken we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking op de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Alle vertrouwen dat u in deze informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade dan ook als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Dennis Jongejan Timmerwerken. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of achter de standpunten binnen hen.

Er wordt alles aan gedaan om de website draaiende te houden soepel. Echter, Dennis Jongejan Timmerwerken neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website tijdelijk niet beschikbaar vanwege technische problemen buiten onze controle.